З 2014 по 2019 роки ватутінець Роман Корнійчук захищав Батьківщину у зоні проведення бойових дій на Сході України. Після повернення у рідне місто, чоловіку тривалий час не вдавалося знайти роботу, хоча й здобув, свого часу, професію електромеханіка та працював у цивільному житті електромонтером з ремонту та обслуговування електроустаткування.

Про це інформує Ватутінська міська філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

За допомогою Роман звернувся до Ватутінської міської філії Черкаського обласного центру зайнятості.

Дізнавшись детально про послуги служби зайнятості, чоловік вирішив кардинально змінити своє життя в професійному розвитку.

У співпраці зі своїм кар’єрним радником, молодий чоловік пройшов профорієнтаційне тестування. Прислухавшись до рекомендацій профконсультанта, Роман вирішив навчатися на тракториста.

Нову професію чоловік опановував у Рівненському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. У процесі навчання викладачі навчали керувати машиною,  виконувати ремонтні роботи та  слідкувати за охороні праці під час роботи.

Виробнича практика проходила у замовника кадрів ПП «Будсервіс КО» в місті  Ватутіне. Енергійний молодий чоловік зацікавив роботодавця своєю майстерністю та вмінням швидко опановувати нові знання. Відразу після практики Романа радо вітали у колективі ПП «Будсервіс КО».

Нині, роботодавець задоволений новим працівником та його знаннями і навиками, які він здобув під час навчання у Рівненському центрі професійно-технічної освіти  Державної служби зайнятості.