З 13 по 17 травня 2021 року у м. Санта-Сусанна (Іспанія) відбувся чемпіонат Європи з бодібілдингу та фітнесу серед чоловіків, жінок та юніорів.

Про це розповідає Черкаський спорт, передає ChesnoNews.

За підсумками змагальних днів спортсмени збірної України здобули 44 нагороди: 18 золотих, 16 срібних і 10 бронзових.  Наші спортсмени посіли перше загальнокомандне місце серед чоловіків та друге місце серед жінок та наша збірна визнана кращою об’єднаною командою.

Приємно відзначити, що до завоювання нагород долучилися і черкаські спортсменки.

Черкащанка Марія Бурлака (на знімку внизу) на чемпіонаті Європи з бодібілдингу та фітнесу захистила здобутий торік титул абсолютної чемпіонки континенту у фітнес-бікіні серед майстрів. Підопічна Михайла Кислякова у Санта-Сусанні стала спочатку переможницею змагань у категорії жінок-майстрів 35-39 років до 164 см, а потім підтвердила реноме найкращої спортсменки Європи у «абсолютці».

У цій же категорії – жінок-майстрів 35-39 років до 164 см срібною призеркою чемпіонату Європи стала Наталія Поперечна, яка також представляла в Іспанії Черкаси і тренується під керівництвом Михайла Кислякова.

У змаганнях серед жінок у фітнес-бікіні у категоріях до 158 см Марія Бурлака стала володаркою срібла.

А у змагання серед жінок у категорії фітнес-бікіні до 164 см Наталія Поперечна  за результатами виступу поповнила скарбничку збірної України срібною медаллю.