Днями директорка Канівської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості Надія Коломієць побувала з робочим візитом у Прохорівському старостинському окрузі Ліплявської територіальної громади.

Про це інформує Канівська міськрайонна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Виїзний захід проведено у співпраці із спеціалістами Канівського відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду України у Черкаській області.

У ході спілкування із старостою Прохорівського старостинського округу Наталією Сквирею, обговорено можливість створення віддаленого робочого місця та організації прийому громадян фахівцями служби зайнятості.

Надія Коломієць презентувала послуги служби зайнятості для роботодавців та населення. Наголосила присутнім на можливостях отримання послуг за допомогою електронних сервісів державної служби зайнятості: «Нині активно використовуються такі сервіси, як: «Електронна черга», «Електронний кабінет шукача роботи», «Електронний кабінет роботодавця». Служба зайнятості пропонує одну з найбільших баз даних вакансій по всій Україні, які щоденно оновлюються онлайн».

Також вона надала роз’яснення з питань законодавства про зайнятість, а жителі села Прохорівка отримали індивідуальні консультації щодо ситуації на ринку праці, можливостей працевлаштування та отримання інших послуг служби зайнятості.

Подібні робочі візити триватимуть і надалі, адже сприяють інформуванню жителів сільської місцевості та роботодавців про можливості державної служби зайнятості.