Випадки, коли працівникам екстреної медичної допомоги доводиться контактувати з агресивними пацієнтами, наражаючи себе на небезпеку, трапляються все частіше.

Про це інформує пресслужба Управління поліції охорони в Черкаській області, передає ChesnoNews.

Близько шістнадцятої години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «Тривога» з автомобіля екстреної медичної допомоги, який за даними GPS-навігації знаходився на вулиці Нарбутівській. Наряд реагування негайно прибув за вказаною адресою. Фельдшер розповів, що під час надання ними медичної допомоги чоловік почав себе неадекватно поводити, ображати їх, кидався в бійку та, побачивши екіпаж поліції, подався навтьоки. Чоловік намагався заховатися в дворі багатоповерхівки, втім поліцейські його розшукали. Вгамувати 24-річного молодика довелося за допомогою кайданок.

Через годину до поліції звернувся інший працівник бригади «швидкої» та повідомив, що в них в кареті на вулиці Ложешнікова перебуває агресивно налаштований пацієнт. Під час надання медичної допомоги він почав виражатися нецензурною лайкою, погрожувати фізичною розправою та намагався розтрощити карету «швидкої». Поліцейські охорони заспокоїли 37-річного «пацієнта» та, задля безпеки медиків, супроводили їх до медичного закладу.

Послуга «Терміновий виклик поліції» — ефективний засіб для забезпечення особистої та публічної безпеки, адже простота використання та миттєве прибуття озброєної групи реагування — це Ваш надійний захист у будь-якій ситуації.

Детальніше дізнатися про всі послуги поліції охорони можна на сайті https://securitypolice.com.ua/ , або за номером телефону — 9899 (безкоштовно з мобільних). Черкаємо на Ваше звернення!