Конкурс «Наша громада» проводиться для територіальних громад з 29 березня до 30 вересня 2021 року й організований телеканалами ICTV та СТБ у партнерстві з Українським кризовим медіа-центром у рамках Програми USAID («Децентралізація приносить кращі результати та ефективність»).

Про це розповідає ВіЧе, передає ChesnoNews.

Катеринопільська територіальна громада теж бере в ньому участь з проєктом «Центр дозвілля». Раніше ми писали, що хореографічний клас у Катеринополі потребує термінового ремонту. Тут щороку займається до 70 діток. Катеринопільські танцюристи мають багато кубків та нагород. Хореографічний колектив «Вербиченька» під керівництвом талановитого педагога Жанни Тихомирової удостоєний звання зразкового. Минулого року він відсвяткував свій 20-річний ювілей. Однак діти працюють в класі, де немає необхідних дзеркал, станків, вікна старі, не відкриваються, приміщення не провітрюється, а зі старої підлоги під час танців летить курява. Отже, створити сучасну студію для танців – головне завдання проєкту «Центр дозвілля».
Другий пункт, як розповіла керівниця Катеринопільського будинку культури Юлія Пономаренко, це створення дитячої ігрової кімнати. Власне, кімната на 60 квадратних метрів уже є, залишилося лише облаштувати її ігровими зонами та модулями.

До слова, Катеринопільська громада об’єднує 21 населений пункт. У ній проживає 12 800 мешканців.

Щоб проголосувати за проєкт «Центр дозвілля», треба зареєструватись на сайті «Наша громада» (otg.fakty.com.ua), зайти на сторінку громади, за яку хочете проголосувати, натиснути кнопку «Проголосувати».

Можна віддати свій голос за 5 різних громад. Голосування триватиме до 23:59 31 травня. Люди оберуть 13 громад-фіналістів! Ще 13 фіналістів – визначить журі. Із 14.08.2021 до 27.09 2021 року проходитиме фінальне оцінювання лише членами експертного журі, які вивчатимуть кожен проєкт окремо. Виграє той, хто отримає максимальну кількість балів порівняно з іншими учасниками.

Переможець одержить грошовий приз розміром 500 тисяч гривень на втілення проєкту громади.