Досвідчений державний службовець з юридичною освітою Марина Стиранець звернулася до Черкаського міського центру зайнятості після скорочення з попереднього місця роботи.

Про це інформує Сектор інформаційної роботи ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Перебуваючи у статусі безробітної, жінка відпрацьовувала всі пропозиції з працевлаштування юридичного спрямування, які їй пропонував кар’єрний радник, але всі вони різнилися від попереднього виду зайнятості і тому скрізь вона отримувала відмови від роботодавців.

Свою допомогу пані Марині запропонували рекрутери центру зайнятості, які на той час отримали замовлення на підбір претендентів на вакансію «спеціаліст державної служби» від Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області.

З-поміж інших кандидатів жінку вирізняв її професійний досвід. За 10 років роботи  в державних структурах, вона пройшла шлях від районної до обласної адміністрації.

Також у ході співбесіди пані Марина розповіла, що на попередньому місці роботи вона здійснювала контроль за дотриманням суб’єктами нормотворення законодавства про державну реєстрацію нормативно-правових актів, надавала методичну допомогу, роз’яснювала законодавство, проводила семінари, експертизи проектів нормативно-правових актів тощо. Тобто володіла достатньою базою знань для роботи в державній установі.

Пані Марина гідно пройшла всі етапи відбору і сьогодні успішно працює спеціалістом на прийомі громадян.

Колишня безробітна розповідає: «Робота цікава, я постійно знаходжусь серед людей, намагаюсь максимально якісно надавати послуги людям. Робота потребує уваги, відповідальності, стриманості і стресостійкості. Дружні і доброзичливі відносини в колективі допомагають підвищити та поглибити рівень знань, необхідних для обслуговування громадян».