Однією з ефективних форм співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Перевага презентації – можливість для безробітних безпосередньо зустрітися з роботодавцем, ознайомитись з умовами праці, актуальними вакансіями, детально з’ясувати особливості роботи.

Про це інформує Монастирищенська районна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Нещодавно 9 клієнтів Монастирищенської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості зустрілися з місцевою підприємницею Валентиною Магдич – керуючою магазином дитячого одягу, яка детально розповіла про улюблену справу, що приносить не тільки прибуток, а й задоволення.

Після закінчення школи Валентина Магдич пішла навчатися до Уманської аграрної Академії на спеціальність «бухгалтерський облік» та здобула кваліфікацію «бухгалтера».

Пропрацювавши деякий час на підприємстві за здобутою освітою, Валентина вирішила втілити в життя свою давню мрію і започаткувала власну справу. Вона відкрила магазин якісного дитячого одягу. Свого часу вона вирішила, що це має бути  високоякісний, комфортний, стильний і модний одяг, що буде приносити задоволення дітлахам.

Під час проведення презентації Валентина розповіла учасникам про умови праці, характер та режим роботи, розмір заробітної плати, додаткові заохочення та соціальні гарантії. Також наголосила про можливість стажування для безробітних з подальшим працевлаштуванням.

У результаті заходу одна безробітна зацікавилась можливістю стажування у підприємниці з подальшим працевлаштуванням.