У Черкасах відбувся розіграш Кубку України з футзалу Державної служби країни з надзвичайних ситуацій.

Про це розповідає Черкаський спорт, передає ChesnoNews.

Серед 11 команд-учасників кубку, що представляли різні області України, претендентами на нагороди були два колективи з Черкащини – «Рятівник» (Черкаський інститут пожежної безпеки) та команда ГУ ДСНС у Черкаській області.

Змагання проходили 3-4 червня на спортивному майданчику ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.

За підсумками двох групових етапів з черкащан до фінального раунду вийшла команда ГУ ДСНС у Черкаській області, де у півфіналі виграла у команди із Житомира – 2:1 і здобула путівку у фінал.

Вирішальний матч розіграшу кубку між командами Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України місто Ромни (Сумська область) та ГУ ДСНС у Черкаській області завершилася внічию – 1:1. У серії пенальті пощастило команді із Сумщини, які вибороли головний приз.

Відповідно, друге місце здобули представники ГУ ДСНС у Черкаській області, третіми стали футзалісти ГУ ДСНС у Херсонській області.

Нагородження команд проводили Начальник Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України Віктор Гвоздь та президент Асоціації  футзалу Черкаської області Юрій Гончаров.

За підсумками змагань було визначено кращих граців:

«Кращий гравець» – Владислав Блонський (ЧІПБ);

«Кращий бомбардир» – Владислав Панченко ( ГУ ДСНС у Черкаській області);

«Кращий воротар» – Віталій Царіцин (Міжрегіональний центр швидкого реагування ДСНС України);

«Найстарший гравець» – Сергій Галетко ( ГУ ДСНС у Житомирській області).