У Долині Троянд у Черкасах відсвяткували Міжнародний день йоги. Для черкащан провели заняття з йоги та пригощали вегетаріанською їжею.

Про це розповідає Суспільне, передає ChesnoNews.

Учив медитувати та виконувати вправи усіх охочих тренер Артур Жуковський. Під час заняття розповідав: головне – повністю відволіктися від зайвих думок і сконцентруватися на своїх відчуттях.

Йога в че

Наталія Завалко займається йогою із 2012-року. Зі слів жінки, для неї йога – спосіб життя: “Люди повинні навчитися приймати інших і об’єднатися спільною мрією, справою. Зараз цього не вистачає. І такі заходи – гарний приклад, щоб вдосконалювати своє тіло та почуття. Потрібно пам’ятати, що головне – відкрити своє серце”.

Йога в че

Нині пані Наталія не лише практикує йогу для себе, а й тренує інших. Розповіла: для неї цей день особливий, бо два роки тому зустрілася зі своїм учителем. “Кажуть, у цей день людина вдруге народжується. Взагалі, кожен хто приходить у нашу життя – вчитель, і важливо, щоб це були світлі і відкриті люди”, – додала вона.

Йога в че

Черкащанка Вікторія не брала участь у занятті, але спостерігала за ним. Разом із дитиною вона прийшла прогулятися в Долину троянд. “Я сама таке не практикую, але бачу, як людям це подобається, як вони викладаються, і розумію, що це важливо – ось так об’єднувати людей за інтересами та способом життя”, – зауважила жінка.

Битва холі та колективна медитація: у Черкасах відсвяткували Міжнародний день йоги

На заняття запрошували всіх охочих, і тих, хто займається йогою давно, і новачків. Основною вимогою було мати з собою килимок для йоги або підстилку. “Ми популяризуємо йогу як систему збереження та відновлення здоров’я. Людям хочеться свята і ми його влаштували. Думаю нам це вдалося”, – зазначив співорганізатор свята Юрій Поліщук.

Крім відкритого заняття та спільної медитації, на гостей свята чекала презентація викладачів йоги Черкас, колективна мантра, чай та вегетаріанські смаколики. Завершився захід битвою фарбами холі.