У Черкасах відбудуться Всеукраїнські Ігри Нескорених з таких видів спорту: штовхання ядра, метання диску, біг 100, 400, 1500 м, велоспорт, пауерліфтинг та веслування на тренажері (1 хв та 4 хв).

Інша частина змагань пройдуть  у Кривому Розі з таких видів спорту: плавання (50 м вільним стилем, 50 м брасом, 50 м на спині, 50 м батерфляєм, 100 м вільним стилем) та стрільба з лука (класичний лук початківці, класичний лук просунуті, блочний лук).

Взяти участь у Іграх Нескорених Черкаси та Ігри Нескорених Кривий Ріг мають можливість ветерани та діючі військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Служби безпеки України, а також добровольчих формувань, які були поранені, травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання службових обов’язків.

Цього року вперше національні змагання “Ігри Нескорених” відбудуться за межами столиці.

«Зазвичай всеукраїнські “Ігри Нескорених” відбіркові – за їх підсумками визначають склад національної збірної. Міжнародні ж ігри відбуваються раз на два роки в різних європейських країнах, щоразу в іншій. Україна бере в них участь із 2017-го року. Наші хлопці виступали в Торонто, Сіднеї, а у 2020-му році мали їхати в Гаагу. Через коронавірус Гаагу пернесли спочатку на рік, а потім – на 2022-й. Відповідно, збірна, яку вибрали у 19-му році, ще не виступила, тому сенсу відбирати нову немає. Така ситуація не лише в Україні, а й у всіх націях Invictus. Тому поки було вирішено “йти” у регіони”, – розповіла комунікаційний менеджер Warrior Gamesв Україні Світлана Судак.