Спекотна пора – саме час для відпочинку на черкаських міських пляжах. У нашому місті наразі функціонує три комунальних пляжі: «Митницький», «Казбетський» та «Соснівський».

Про це інформує пресслужба Черкаської міської ради, передає ChesnoNews.

«На цих трьох локаціях є парасольки та перголи від сонця, комфортні вбиральні, переодягальні, душові, безкоштовні лежаки. Також пляжі обладнані дерев’яними настилами для зручності пересування, а на Митницькому облаштований спеціальний спуск для людей з інвалідністю. Що стосується безпеки, то на всіх цих трьох пляжах з 10.00 до 18.40 щодня чергують рятувальники. Пісок ми постійно прибираємо від сміття, а якість води перевіряємо кожні 2 тижня», – розповів директор КП «Дирекція парків» Сергій Рубан.

Нині купатися можна на усіх трьох комунальних пляжах. Звісно, дотримуючись правил безпечного відпочинку на водоймах.

«Запрошую черкасців та гостей міста на комунальні пляжі. Адже саме тут створені усі необхідні умови для комфортного та безпечного відпочинку. Ми працюємо над тим, щоб у нашому місті було якомога більше сучасних та облаштованих відпочинкових зон. У процесі будівництва – пляж у мікрорайоні «Дахнівка». Плануємо зробити його не гіршим за вже існуючі три. Приємно, що минулоріч наш пляж «Казбетський» потрапив до ТОП-5 найкращих в Україні. Тож нам є, куди рухатися далі», – зауважує міський голова Анатолій Бондаренко.