Амбітні ремонтні плани мають у Золотоноші на цей рік. Тут планують відремонтувати 12 вулиць. Це – крок уперед у розвитку міста, переконаний очільник Черкащини Олександр Скічко.

Про це інформує пресслужба Черкаської ОДА, передає ChesnoNews.

Розробляли проекти ремонту власних вулиць самі жителі. Такий непересічний проект із залучення громади до розвитку міста запустила влада міста.

–  Влада громади запустила унікальний проект, запропонувавши жителям долучитися до розроблення  документації на ремонт своєї вулиці, – розповів Олександр Скічко. – Це невеликі гроші. Але містяни при цьому будуть цінувати свій вклад. Я говорив сьогодні з підрядником. Каже: жителі тепер так ретельно контролюють роботу ремонтників, що ледь не з лінійкою щодня все обміряють. До того ж завдяки готовим проектам звичні бюрократичні процедури не затягнулись у часі.

Ремонти вже тривають на більшості доріг. Їх виконують коштом Дорожнього фонду. Втілюють все завдяки програмі Президента #ВеликеБудівництво.

Загалом в області цьогоріч за переліком ремонтних об’єктів будівництва, реконструкції, капітального, поточного середнього ремонту та експлуатаційного утриманняпередбачено відновити на 119,7 млн грн місцевих доріг та вулиць.