У суботу, 3 липня, з 13:00 до 14:00 на Черкаській SUP-станції, що на пляжі «Митницький», відбудеться відкрите тренування на SUP-Dragon. Це чотиримісна SUP-дошка для для командних змагань із веслування стоячи. Запрошує на тренування спільнота Dnipro SUP Team, що вже четвертий рік розвиває й популяризує SUP-рух у Черкасах та організовує Черкаський SUP Фест.

– Веслування стоячи – не просто спорт, а й цікава можливість гарно провести час, як мінімум, і оздоровитися. Веслування стоячи на SUP-дошках “Дракон” – це не просто командні покатушки, а можливість синхронізуватися командою, навчитися чути й відчувати своїх колег «по веслу» і, до всього, залишатися собою й тримати баланс на воді, – зазначає співзасновник спільноти Dnipro SUP Team та організатор Черкаського SUP Фесту Любомир Коломієць. – Черкаси мають неабиякий потенціал – річку на відстані протягнутої руки. У роботі спільноти ми робимо все, щоб показати, наскільки це круто – жити біля річки, досліджувати свій край, відправлятися у водні мандрівки. Саме для цього й плануємо час від часу організовувати такі Відкриті тренування на SUP-Dragon, аби якомога більше людей мали змогу відкрити для себе своє місто й пізнати SUP-філососфію.

На відкритому тренуванні на SUP-Dragon своїми знаннями ділитимуться професійний атлет із веслування Денис Городнюк та SUP-атлетка Тетяна Коломієць. На заході учасники матимуть змогу повправлятися у веслуванні стоячи на дошці «дракон», спробувати різні техніки гребка та пропрацювати розвороти на воді. Збір перед виходом на воду о 12-40.

Вхід вільний для всіх охочих.