За результатами попередніх робочих зустрічей та з метою підбору претендентів на дві посади начальника пересувного відділення зв’язку, директорка Корсунь-Шевченківської районної служби зайнятості Валентина Германова та провідний фахівець з профорієнтації Ольга Лукашенко організували презентацію роботодавця у відділені поштового зв’язку м. Корсунь-Шевченківський Черкаської дирекції АТ «Укрпошта».

Про це інформує Корсунь-Шевченківська районна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

У заході взяли участь 9 безробітних осіб.

«Якщо клієнту далеко їхати на пошту, то сьогодні пошта їде до клієнта! Хочете очолити мобільну команду, яка доставляє все необхідне тим, хто найбільш цього потребує – мешканцям маленьких затишних сіл за вашим маршрутом, тоді запрошуємо до нас!»-  розпочала  презентацію  начальник відділення зв’язку Світлана Маляренко.

Під час заходу вона розповіла про діяльність підприємства, показала робочі місця начальника пересувного відділення, детально ознайомила з вимогами до кандидатів на посаду, посадовими обов’язками, оплатою праці, соціальним забезпеченням та відповіла на питання безробітних-потенційних працівників її колективу.

У результаті попередньої співбесіди 2 учасників заходу розпочнуть стажування на робочому місці, а ще двоє безробітних виявили бажання працевлаштуватись на перспективну вакансію оператора поштового зв’язку.