За підсумками минулого місяці на звання кращого спортсмена претендували четверо атлетів: легкоатлети Ростислав Голубович і Олексій Кирилін та боксерки Анастасія Ковальчук і Анастасія Шпанюк.

Про це інформує відділення НОК Черкаської області, передає ChesnoNews.

Експертна комісія проаналізувала досягнення кандидатів та визначила переможця. Кращою спортсменкою червня стала Анастасія Ковальчук.

Відділення НОК України в Черкаській області відзначить Анастасію та її тренера Віктора Петриченка грамотою та грошовою премією.

Майстер спорту України Анастасія Ковальчук взяла участь у чемпіонаті Європи з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років в італійському місті Розетто. Вона виборола бронзову нагороду у ваговій категорії 57 кг. Анастасія – вихованка Черкаської обласної школи вищої спортивної майстерності. Тренує її Віктор Петриченко.

Майстер спорту України Анастасія Шпанюк на чемпіонаті Європи з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років, що відбувся в Італії, виборола третє місце у ваговій категорії 75 кг. Спортсменка – вихованка Черкаської обласної школи вищої спортивної майстерності. Підготував її тренер Андрій Мальований.

Майстер спорту України Олексій Кирилін взяв участь у чемпіонаті України з легкої атлетики серед молоді в місті Бахмут. Він виборов перше місце змагань з метання диска. Олексій – вихованець Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Тренує спортсмена Олександр Іваненко.

Кандидат у майстри спорту України Ростислав Голубович став учасником трьох чемпіонатів, де змагався із бігу на 400 метрів з бар’єрами. На чемпіонаті України з легкої атлетики серед молоді в м. Бахмут здобув перше місце, на чемпіонаті України з легкої атлетики в Луцьку став третім, на чемпіонаті з легкої атлетики серед юніорів у Луцьку виборов перемогу. Ростислав – вихованець Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Тренує спортсмена Олександр Старовойтов.