Нещодавно в приміщенні Кам’янської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок для 18 безробітних громадян від приватного підприємства «Надія». На роботу запрошували на посади: «муляра», «бетоняря», «машиніста екскаватора», «монтажника систем утеплення будівель» та ін.

Про це інформує Кам’янська районна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

У заході взяли участь начальник відділу кадрів ПП «Надія» Ліна Ткач, директорка Кам’янської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Тетяна Бурдєєва та фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Сергій Горник.

Начальник відділу кадрів поінформувала шукачів роботи про те, що в зв’язку з початком будівництва нових 17-ти поверхових каркасно-монолітних будинків в м. Черкаси виникла потреба в кадрах.

Також вона ознайомила присутніх зі специфікою діяльності підприємства, умовами та рівнем оплати праці, соціальними гарантіями, якими забезпечуються працівники.

У ході заходу шукачі роботи отримали  вичерпні відповіді на запитання. Безробітні, які зацікавилися пропозиціями проходили індивідуальну співбесіду з представником роботодавця.

У свою чергу Тетяна Бурдєєва звернула увагу учасників на соціальні послуги, які надає служба зайнятості та надала роз’яснення щодо чинного законодавства України «Про зайнятість населення».

Захід відбувся з дотриманням всіх карантинних норм.