Під час конфлікту, між двома нетверезими товаришами, виникла бійка. Травми нанесені золотонісцю виявилися смертельними. Триває досудове розслідування.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

О четвертій ранку 11 липня поліцейських викликав житель села Крупське, Золотоніського району. У своєму будинку він виявив мертвого товариша.

Як з’ясували правоохоронці, незадовго до злочину, четверо чоловіків відпочивали на березі річки й розпивали спиртне.

Як нерідко буває у випадках, де є алкоголь – почалось “з’ясування стосунків” та бійка. Двоє товаришів відійшли “розібратися” між собою.  Під час боротьби один вдарив іншого в шию, а коли потерпілий впав на землю, нападник додушив його. Залишивши тіло під деревом, чоловік повернувся до компанії й продовжив випивати.

Увечері нетверезі чоловіки зібралися їхати й подумавши, що товариш заснув, перенесли його до авто, привезли додому і поклали на ліжко. Самі ж продовжили пити в будинку.

Коли компанія розійшлася, господар залишився сам із потерпілим. Пізніше спробував його розбудити однак, зрозумів – друг мертвий, і викликав поліцію.

Правоохоронці затримали 32-річного місцевого жителя, якого підозрюють в умисному вбивстві. Раніше він був судимий.

Під процесуальним керівництвом прокуратури, слідчими Золотоніського районного відділу поліції розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Зараз вирішується питання обрання затриманому запобіжного заходу.