Черкаський SUP Фест 3.0, що відбудеться вже 24 липня на пляжі «Живчик», оприлюднив програму фестивалю.

Про це повідомляє пресслужба фестивалю, передає ChesnoNews.

Офіційно Черкаський SUP Фест 3.0. відкриється об 11:00 на традиційній для заходу локації — пляжі «Живчик». Реєстрація на SUP-перегони триватиме з 12:00 до 14:00. Самі ж змагання стартують о 15:00. Концертна програма триватиме протягом дня. Вхід на захід — вільний.

На відвідувачів SUP Фесту чекає музична програма, яка включає виступи як черкаських виконавців — дует «Крило», так і артистів всеукраїнського рівня — співачка SHAYRI та гурт «FUNK TRIO». Хедлайнером Черкаського SUP Фесту цьогоріч виступить відомий гурт «LATEXFAUNA».

На SPORT-ZONE фестивалю розмістять такі активності, як слеклайн, болдервол, баланс-борди, пляжне фрізбі. Спробувати ці розваги зможуть безкоштовно всі охочі. Водночас на цій локації відбудеться майстер-клас із відпрацювання ударів ногами від відомої черкаської тренерки Анни Тарапати. А на дітлахів чекатимуть різноманітні спортивні естафети від КУ «Спорт для всіх». Охочим порелаксувати організують гамакове містечко.

Локація ART-ZONE розмістить майстрів з аквагриму, мехенді та виставки картин місцевих майстрів пензля. Тут відбудеться також майстер-клас для дітей з інтуїтивного малювання від художниці Анастасії Ларіонті. Також можна буде відвідати виставку розписаного вручну одягу та прикрасити себе натуральними вінками, виготовленими місцевою майстринею.