Одним із пріоритетних завдань Монастирищенської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості було і залишається працевлаштування людей з інвалідністю.

Про це інформує пресслужба установи, передає ChesnoNews.

Протягом I півріччя 2021 року 26 людей з інвалідністю знайшли роботу, скориставшись послугами районної служби зайнятості.

Серед них – інженер з автоматизованих систем керування виробництвом Артем Бондар. Після консультацій та рекомендацій фахівців служби зайнятості, було визначено план пошуку роботи для безробітного з урахуванням особливостей його фізичного стану.

Підходящою вакансією для Артема виявилася посада техніка-електрика у дитячому садочку «Усмішка», де Артем успішно та із задоволенням працює і по нині.

Водночас, фахівці служби зайнятості радять пошукачам роботи, які мають інвалідність, перш за все, чітко визначитися, у якій саме галузі можна найповніше реалізувати свої здібності. Постійно самовдосконалюватися, освоювати нові, суміжні навички, обов’язково володіти навичками роботи на комп’ютері, цікавитись психологією, аби правильно вибудовувати стосунки у колективі, не соромитися запитувати про все, що викликає сумніви чи невпевненість.