Працівники Ватутінської міської філії Черкаського обласного центру зайнятості допомогли безробітній знайти перше робоче місце.

Про це інформує пресслужба установи, передає ChesnoNews.

Нещодавно Анна-Марія Скочдополь закінчила Уманський державний педагогічний університет та отримала омріяний диплом за спеціальністю «дошкільна освіта», а її кваліфікація дозволяла працювати практичним психологом.

Однак самостійні пошуки роботи не дали очікуваних результатів і випускниця вирішила звернутися за допомогою до місцевої служби зайнятості.

Разом зі своїм кар’єрним радником безробітна розпочала пошук підходящої роботи, відвідувала профорієнтаційні заходи, отримала корисні рекомендації та впевнилася у власних силах.

Під час пошуку, у нагоді стала злагоджена співпраця міської служби зайнятості з відділом освіти Ватутінської міської ради в напрямку укомплектування вакантних посад. У результаті спільних зусиль, безробітна працевлаштована на посаду вихователя дошкільного навчального закладу.

На цей час Анна-Марія працює в середній групі дошкільного навчального закладу «Теремок». Дівчина успішно реалізовує тут здобуті знання, а між тим – здобуває професійний досвід.