Професійне самовизначення Наталії Штанько почалося ще в підлітковому віці, коли будучи 14-літньою дівчинкою вона захопилася серіалом про роботу «пані юристки».

Про це інформує Смілянський міськрайонний центр зайнятості, передає ChesnoNews.

Тому після закінчення школи Наталія без вагань вступила до Черкаського Східноєвропейського університету, де здобула неповну вищу освіту. Навчання продовжила у Київському національному університеті внутрішніх справ, де здобула ступінь магістра з правознавства та кваліфікацію юриста.

Після закінчення закладу освіти, кар’єра молодої юристки в сфері права складалась досить успішно. Перший професійний досвід дівчина здобувала в Черкаській обласній  державній виконавчій службі, згодом пішла працювати головним юрисконсультом в Управління соціального захисту населення Смілянської районної державної адміністрації. Та несподівано в державній установі відбулася оптимізація та вивільнення працівників.

«Я звернулася до Смілянського міськрайонного центру зайнятості за пошуком роботи. Під час одного з відвідувань мій кар’єрний радник запропонував вакансію юриста в спеціалізованій школі міста Сміли. Я успішно пройшла співбесіду та почала працювати» – розповідала Наталія.

Сьогодні Наталія Штанько із задоволенням працює на новій роботі.

Молода юристка зазначає : «Цікаво пізнавати і працювати в новій сфері права та розширювати межі свого професійного досвіду!».