Близько першої години ночі 27 серпня невідомі за допомогою вибухового пристрою підпалили службовий вхід до магазину мережі «Файно Маркет» у Черкасах на вулиці Симиренківській, 25. Десять днів тому цей самий магазин кинули димову шашку.

У мережі магазинів вважають, що повторний напад є доказом спроби невідомих «вижити» з Черкас цю кіровоградську мережу, яка прийшла в наш обласний центр неповні два місяці тому і вже відкрила тут шість нових магазинів.

– Нам неабияк пощастило, що поруч живуть пильні й доброзичливі сусіди, – коментують ситуацію у компанії «Фейно Маркет». – Добросусідство є гаслом нашої торгової мережі, тож ми раді, що навіть у цій драматичній ситуації нам допомогли сусіди. Отже, сила – у добросусідстві, у порядних людях із правильними цінностями. Ми самі працюємо чесно й відкрито, до чого закликаємо й інших. Проте, якщо хтось вважає методи «конкурентної боротьби», які застосовувалися в 1990-х роках, дієвими, він сильно помиляється. Ми не злякаємося і не відступимо, хоча бути соціально відповідальним бізнесом набагато важче, ніж підкинути конкуренту вибухівку. Добре хоч, що цього разу – в зачинений магазин, і ніхто з відвідувачів не постраждав.

У компанії також додали, що «допоки нас підтримують добрі сусіди, кримінальні наміри зловмисників марні».