На замовлення роботодавців ПП Надія та ТОВ Аптів Сервіс Україна в Черкаській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій з метою пошуку кандидатів на вакантні посади. У заході взяли участь 23 безробітних.

Будівельна організація ПП «Надія» презентувала вакансії в сфері будівництва, серед яких: бетоняр, маляр-штукатур, фасадник, електрозварник, плиточник, машиніст автокрана, муляр, гіпсокартонник та ін.

Компанія Аптів сервіс Україна – підприємство, яке виготовляє електрокабельну продукцію для автомобілів відомих світових марок, запропоновула шукачам роботи вакансію в’язальника схемних джгутів, шнурів та кабелів.

У ході заходу представники підприємств провели співбесіди з шукачами, деталізували умови праці та відпочинку, розповіли про соціальні гарантії та рівень заробітної плати.

Кожен учасник поспілкувався з потенційними роботодавцями, отримав вичерпні відповіді на питання та ознайомився з презентаційними матеріалами.

Наприкінці ярмарку вакансій всі охочі отримали пропозиції роботи та офіційне направлення на працевлаштування.

«Організація подібних заходів суттєво пришвидшує працевлаштування безробітних. Тому ми завжди відкриті до спільних проєктів, зустрічей з роботодавцями та підтримуємо кожну ініціативу» – зазначив директор Черкаської районної філії Олександр Гриценко.