Для активної золотоніської молоді літній період проходить цікаво та продуктивно. Так, нещодавно місцеві школярі разом із профконсультантом Золотоніської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості Надією Калініченко відвідали підприємство ТОВ «ФЕС УКР».

Підприємство розташоване в місті Золотоноша. Воно відноситься до холдингової компанії «Food Empire» та є одним із світових лідерів по виробництву та реалізації розчинних напоїв, заморожених напівфабрикатів, кондитерських виробів та снеків. ТОВ «ФЕС УКР» – підприємство з виробництва та реалізації розчинних напоїв: кавових, чайних і какао напоїв, цикорію і натуральної розчинної кави.

Діти з великою цікавістю спостерігали за точним технологічним процесом виробництва та злагодженою роботою працівників підприємства, а саме: технолога, лаборанта, пакувальника, вантажника, водія навантажувача, охоронника та ін.

Подібні заходи проводяться з метою закріплення інформації, яку фахівці служби зайнятості доносять школярам про світ професій, професійні вимоги до фахівців та правила вибору професії.