Ярмарок вакансій – традиційний захід у службі зайнятості, під час якого роботодавці презентують свої підприємства та інформують про потребу в кадрах.

Про це інформує Черкаська районна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Днями відбувся черговий ярмарок вакансій у Черкаській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості для 14 безробітних.

У зв’язку із запуском виробництва дерев’яних садових воріт та хвірток на території Білозірської територіальної громади, товариство «Гермес і К» розширює штат та шукає нових працівників.

«На виробництві вже працює 8 робітників, які опанували італійські та англійські деревообробні верстати. Монтаж конструкцій здійснюється лише за англійською технологією та комплектуючими», – зазначає директор товариства пан Володимир.

Підприємство вже має укладені договори на реалізацію готової продукції, яка буде експортуватися за кордон.

Для жителів сіл Білозір’я, Хацьки та Дубіївка товариство пропонує вакансії: столяра, складальника виробів із деревини та підсобного робітника. Для людей без досвіду роботи пропонується навчання на виробництві.

За словами директора товариства, заробляти 1000 грн. в день цілком реально, але все залежить від хисту та бажання працювати.

Наприкінці заходу учасники поспілкувалися з представниками роботодавця щодо можливості працевлаштування, а один безробітний відразу отримав направлення на роботу. Тих, кого зацікавила така перспектива, запросили відвідати виробництво та особисто ознайомитися з умовами праці.