18 вересня сміляни святкували 624-ий День міста.

Про це розповідає Сміла.UA, передає ChesnoNews.

Працівники культури і представники міської влади, які організовували дійство, попрацювали на славу – незважаючи на погодні умови свято відбулося! І відбулося помпезно, драйвово, стильно, сучасно, вдало і на всі смаки.

Весь день свято тривало на 4 основних локаціях. Кожен міг обирати заходи, які йому до душі: творчі події у верхньому парку, у нижньому парку – креативний Шкварка фест, у центрі – спортивні змагання ММА і концерти на головній сцені та у Міському будинку культури, де також з 12.00 проходили концерти, фестивалі і театралізовані конкурси від театру «Перевесло». Кульмінацією свята став великий концерт на центральній сцені і запальна дискотека.

Вечірня частина розпочалась із 17.00. спершу виступив духовий оркестр «Роксолана» м. Кременчук. Потім відбулась офіційна частина за участі міського голови, народних депутатів, гостей свята, представників від міст-побратимів.На жаль, цього року у Смілу не змогли приїхати деякі гості з міст побратимів Йонава (Литва) та Ньютон США, але вони надіслали відео-привітання, які показали смілянам із сцени.

Звучало багато пісень про Смілу. Показали фільм від Телестудії «Тясмин» і нашої талановитої журналістки Юлії Харченко та різні відео про те, як Сміла святкувала свої Дні народження.

Близько 19.00 розпочався виступ гурту духової музики «Roksi Band» із м. Кременчук. Далі був концерт «Мій край живої музики й пісень» від смілянських співаків.

Смілян заводили виступи гуртів «Лемон БАЙТ» із м. Черкаси, «SMLSKP» м. Київ та кавер-гурт ROMAX. Запалювала співачка TAYANNA. А шоу лед-барабанщиків гурту «Ритммент», які виступили за сприяння ТОВ «Континент-Груп», взагалі не можна було дивитись спокійно – всі танцювали.На площі зібралося багато молоді, всі були святкові і задоволені. Ведуча Світлана Білокінь майже зірвала голос, спілкуючись із публікою.По завершенню вечора глядачі не хотіли розходитись, перебуваючи під враженням від концерту та виступів артистів.