З давніх-давен фармація стала складовою буття, розвитку і здоров’я людини. Вона була місією милосердя і співчуття до ближнього.

Про це інформує Звенигородська районна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Фармацевт – одна з найдавніших професій. Саме фармацевтичний працівник повинен гідно і грамотно вирішити питання кожного відвідувача.

На території Звенигородського району діяльність у сфері роздрібної торгівлі фармацевтичними товарами в спеціалізованих установах здійснюють фізичні особи-підприємці Віра, Віктор та Сергій Притульські, Олена Ніколаєнко, Ольга Щербан-Кальченко, Наталія Леус, Василь Закутній, Тетяна Закутня, структурний підрозділ аптека № 303 ТОВ «Фармацевтична фірма «Ваше здоров’я» та ін.

Районна служба зайнятості активно співпрацює зі родиною Притульських, які є власниками мережі аптек «Здравниця», що знаходяться у центрі Звенигородки та на околицях міста.

За роки своєї діяльності «Здравниця» завоювала довіру та повагу серед мешканців району завдяки широкому асортименту медикаментів і фармацевтичної продукції, помірним цінам, ввічливому, професійному і оперативному обслуговуванню у відповідності вимогам маркетингу.

Із службою зайнятості родину Притульських пов’язують партнерські стосунки з перших днів роботи. За роки співпраці роботодавці ознайомились з повним переліком послуг. Зокрема, із стажуванням на робочому місці, працевлаштуванням безробітних осіб з наданням дотації роботодавцю та компенсації ЄСВ тощо.

Сьогодні у родини фармацевтів працює 17 колишніх безробітних, зокрема п’ять осіб працевлаштовані з наданням компенсації роботодавцю ЄСВ.

Нагадаємо, що днями працівники фармації відзначали своє професійне свято. Тож фахівці обласної служби зайнятості приєднуються до вітань та зичать усім міцного здоров’я, успішного розвитку, миру і благополуччя, родинного тепла і затишку в оселях!