З метою укомплектування штату магазину ТОВ «АТБ-маркет», який планують відкрити в Жашкові у листопаді 2021 року, Жашківська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості спільно з роботодавцем провели для безробітних 1 презентацію підприємства та 2 міні-ярмарки вакансій.

Районний керівник ТОВ «АТБ-маркет» Валентина Гаркуша знайомила учасників з особливостями роботи, умовами праці та заробітною платою працівників маркету.

Під час презентації безробітним пропонували вакансії керуючого та заступників керуючого магазином, адміністраторів залу та товарознавців.

На ярмарках вакансій презентувалися вакансії: продавців-консультантів, пекарів, охоронників, молодших приймальників (вантажників) та помічників продавців-консультантів (прибиральників). Учасники заповнювали анкети кандидатів на вакантні посади та брали участь у співбесідах.

Жашківська районна філія активно сприяє добору кадрів для ТОВ «АТБ-маркет», адже планується створення 50 нових робочих місць зі стабільною заробітною платою, соціальними гарантіями.