Останні 8 років Любов Франкевич працювала головним бухгалтером у філії «Ватутінське» ПрАТ «Агрохолдинг Авангард». Робота жінці подобалась і до того ж відповідала її освіті.

Про це інформує Ватутінська міська філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Втім, сталося так, що досвідчена бухгалтерка залишилася без роботи. За допомогою вона звернулася до Ватутінської міської філії Черкаського обласного центру зайнятості.

Разом із кар’єрним радником Любов склала індивідуальний план працевлаштування і керуючись принципом: «Хто шукає роботу, той обов’язково її знайде», розпочалися активні пошуки роботи за спеціальністю.

Невдовзі жінка успішно пройшла співбесіду та була працевлаштована до ТОВ «Гален-1» на посаду головного бухгалтера.

З 2000 року підприємство здійснює діяльність в галузі лісопильного та стругального виробництва на виробничих потужностях у місті Ватутіне. Понад 10 років  спеціалізувалося на виробництві паркетної дошки. Також налагоджена співпраця з іноземними покупцями щодо збуту продукції.

До слова, роботодавець вже не один рік співпрацює із місцевою службою зайнятості в напрямку укомплектування вакансій та організації робіт тимчасового характеру. Лише протягом останніх трьох років за сприяння служби зайнятості укомплектовано 26 вакансій цього роботодавця, а у тимчасових роботах взяли участь 3 безробітних.