Троє черкаських студентів розпочали навчання у Вищій школі менеджменту Інформаційних систем (ISMA), – повідомив директор Черкаського державного бізнес-коледжу Олег Куклін.

За його словами, студенти стали переможцями Програми академічних обмінів «Еразмус +». Перший семестр вони проведуть на навчанні у латвійському закладі вищої освіти, розташованому у Ризі. Грант у розмірі 5275 євро повністю покриває всі витрати на перебування в Латвії.

Черкаський державний бізнес-коледж п’ять років поспіль  бере участь у Програмі Європейського Союзу «Еразмус +», отримавши 19 грантів для своїх студентів та викладачів. Перші їдуть навчатись на один семестр, другі – викладати та переймати європейський педагогічний досвід. Загалом, за Програмою академічної мобільності студентів та стажування викладачів, бізнес-коледжу вже вдалось залучити  73457 євро грантових коштів. Коледж залишається беззмінним лідером за цим показником на Черкащині.

Крім того, одна зі студенток бізнес-коледжу з липня 2021 року проходить навчання у американському коледжі за новою програмою Держдепартаменту США. Всі учасники програм навчаються англійською мовою.

Оксана Савіцька