Під час засідання виконавчого комітету міський голова Анатолій Бондаренко вручив нагороди за визначні досягнення баскетболісткам та боксеркам.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Подяки міського голови отримали учениці Черкаської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 22 Анастасія Лубенська, Діана Зелик, Марія та Олександра Пугач.

Спортсменки здобули срібні нагороди у складі збірної команди України з баскетболу 3х3 на Всесвітніх учнівських іграх (ISF U15 World School Sport Games), які проходили з 11 до 19 вересня в місті Белград (Республіка Сербія).

Також Анатолій Бондаренко вручив цінні подарунки міського голови Анастасії Шпанюк, призерці чемпіонату Європи з боксу серед жінок до 23 років, що проходив у м. Розето (Італія) та Кароліні Махно, призерці чемпіонату України з боксу серед дорослих, що проходив у м. Запоріжжя.

Тренер-викладач з боксу Андрій Мальований отримав медаль «За сумлінну працю» і подяку міського голови.
«Кожним своїм виступом черкаські спортсмени заявляють: вони кращі. Вони сильні та вправні. Завдяки їхнім досягненням, прапор Черкас знають і поважають в Україні та в світі», – зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.