14 жовтня, у День захисників і захисниць України, на НТК ім. В. Баннікова за ініціативи Української асоціації футболу відбувся третій розіграш Кубку Нескорених.

У турнірі взяли участь чотири команди з різних регіонів країни. Колективи сформовані з ветеранів АТО й ООС, які отримали серйозні поранення під час виконання бойових завдань на Сході України. Це ФК «Волинь YES» (Луцьк), ФК «Черкаські козаки» (Черкаси), збірна Києва та спеціально запрошена збірна ДШВ (Житомир), яка виступала поза конкурсом. Переможець Кубку Нескорених визначався в одноколовому турнірі, матчі якого проходили у форматі двох таймів по 15 хвилин.

Переможцями турніру втретє поспіль стали футболісти команди «Волинь YES» із Луцька, «Черкаські козаки» – другі, збірна Києва – треті.

Головна мета проведення цього та інших турнірів за участі військових та ветеранів бойових дій – надання підтримки та допомоги захисникам України в проходженні психологічної та соціальної реабілітації після повернення з війни. Українська асоціація футболу є надійним партнером Збройних сил України та ветеранів бойових дій, підтримує та підтримуватиме надалі всі соціальні проєкти, до яких залучаються захисники нашої держави.