Поліцейські Черкаського районного управління поліції, за процесуального керівництва місцевої прокуратури викрили 22-річного місцевого жителя, який займався незаконним збутом наркотичних засобів.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Учора о 15:00 годині на бульварі Шевченка увагу правоохоронців привернула надмірно насторожена поведінка одного чоловіка.

Помітивши поліцейських, він занервував та хотів якнайшвидше зникнути з поля зору, змінивши напрямок та прискоривши свій рух. Однак, поліціянти зупинили підозрілого громадянина й запропонували оглянути речі та провести поверхневу перевірку.

Під час огляду у 22-річного місцевого мешканця правоохоронці виявили та вилучили 19 поліетиленових пакетиків з порошкоподібною речовиною схожою на «амфетамін», загальною вагою близько 9,5 г. Речові докази вилучено та направлено на дослідження.

Фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України.

Дії затриманого кваліфіковані за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років позбавлення волі.