У місті Львів з 5 по 9 жовтня проходили Всеукраїнські спортивні ігри серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти «Козацька наснага».

Про це інформує Черкаське обласне відділення (філія) Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, передає ChesnoNews.

Позмагатися за головні призи приїхали учасники з усіх куточків України, які взяли участь у 8 дисциплінах: боротьба на поясах, піднімання гирі, підтягування у висі на перекладині, герць козацьких джур, втеча полоненого, метання довбні, піднімання козака, сильніша рука та перетягування канату.

До складу збірної команди Черкаської області увійшли учні ДНЗ «Черкаський професійний ліцей» та ДНЗ «Канівське вище професійне училище».

Приємно відзначити, що наша збірна команда на чолі з керівниками фізичного виховання ДНЗ «Черкаськийпрофесійний ліцей» Мариною Літовченко та ДНЗ «Канівське вище професійне училище» Наталією Луцик посіла II місце у Всеукраїнських спортивних іграх серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти «Козацька наснага».