Добрих і працьовитих людей життя завжди нагороджує цінними призами. Клієнти «Пошторг» розбираються в таких подарунках краще за всіх, адже компанія вручає їм призи регулярно. З володарем нового призу «Пошторг» зустрівся в селі Гордашівка. Як саме пройшла ця зустріч?

Власенко Іван Миколайович – новий переможець маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд» від «Пошторг». Щоб виграти в акції, він регулярно замовляв у компанії товари для побуту, особистої гігієни і здоров’я. 31 серпня 2021 року під час підведення підсумків акції «Пошторг» дізнався, що зусилля Івана Миколайовича були не марні. На знак подяки за оформлення замовлень він отримає довгоочікуваний приз.

Представники «Пошторг» вирушили до Гордашівки на зустріч з Іваном Миколайовичем. Чоловік був щасливий запросити команду до своєї оселі і відповісти на питання. Іван Миколайович розповів, що сам побудував свій будинок і разом з близькими займається господарством.

За життя чоловік освоїв чимало професій і занять: був шевцем, кіномеханіком у селі, служив в армії, працював на м’ясокомбінаті і заводі. Зараз він працює електриком і захоплюється риболовлею. Головне для Івана Миколайовича в житті – бути чесним і завжди мати можливість прийти комусь на допомогу.

Іван Миколайович підписав договір про дарування грошових коштів. «Пошторг» не вручає призи просто так, тільки з дотриманням норм чинного законодавства. Тому договір підписує кожен переможець. Крім договору, доказом перемоги став сертифікат. Для Івана Миколайовича він буде приємним нагадуванням про великий і довгоочікуваний виграш.

Гроші Іван Миколайович отримав через три робочих дні після підписання договору. Чоловік зізнався, що кошти витратить на поліпшення здоров’я дружини, на відпочинок і на подарунки онукам і правнукам.

«Беріть участь в акції та нічого не бійтеся», – таку пораду дав переможець тим клієнтам «Пошторг», які ще не зважилися виконати умови. Іван Власенко тепер точно знає, що чесні маркетингові акції існують.