18 листопада відбудеться онлайн-аукціон з приватизації об’єкта державної власності – адмінбудинку з підвалом загальною площею 700,5 м².

Про це інформує Фонд держмайна України в Черкаській області, передає ChesnoNews.

Двоповерхова цегляна будівля розташована в центральній частині міста. Фундамент – бетонні блоки; стіни та перегородки – цегляні, облицьовані плиткою, перекриття с залізобетонні плити, дах і покрівля – азбестоцементні листи (реконструкція 2012 року), підлога – цементна, лінолеум; міжкімнатні двері – дерев’яні, вхідні – металеві, внутрішнє опорядження – фарба, шпалери; зовнішнє опорядження – плитка.

Інженерні комунікації діючі: централізоване опалення, водопостачання, електропостачання; водовідведення автономне (вигрібна яма).

Прилегла територія упорядкована, під’їзд до будівлі зручний. Приміщення в будівлі перебувають в оренді (3 діючі договори оренди).

Локація  Черкаська обл, м. Жашків, вул. Миру, 2.

Стартова ціна  2 222 484,19 грн.

Термін подання заяв – до 17 листопада 2021 року.

Детальніше про об’єкт: https://bit.ly/2Qbcr0d.

Ознайомитися з об’єктом можна в робочі дні за місцем його розташування.

Додаткову інформацію щодо об’єктів приватизації можна отримати в Управлінні забезпечення реалізації повноважень у Черкаській області за адресою: м. Черкаси, бульв. Шевченка, 205, каб. 312, тел. (0472) 37-26-61, час роботи – з 8.00 до 17.00, крім вихідних; на офіційному сайті ФДМУ http://www.spfu.gov.ua, на сайті https://privatization.gov.ua, офіційній сторінці Управління у соцмережі Facebook  https://www.facebook.com/Cherkasy.spfu/, а також приєднавшись до Telegram-каналу Управління за посиланням: https://t.me/cherkasy_spfu.