Кубок України з велосипедного спорту (крос) ІІ етап індивідуальна групова гонка (чоловіки, жінки), всеукраїнські змагання серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат, а також всеукраїнські змагання в естафеті (всі вікові категорії відбувся у Світловодську з 22 lо 24 жовтня. За нагороди змагались 176 велосипедистів з 15 команд.

Черкаську область представляло 12 спортсменів з КДЮСШ №2 та школи вищої спортивної майстерності. Велосипедистам вдалось вибороти низку нагород.

Першого змагального дня у естафеті серед чоловіків команда у складі Віталія Новаковського та Ростислава Царана вибороли золоті медалі.

У естафеті команда у складі Дмитра Капітана та Богдана Ліщенко посіли перше місце серед юнаків 2008-2009 років народження.

У естафеті серед дівчат 2008 року народження команда у складі Каріни Ліщенко та Ганни Позднякової стали першими. Юлія Тичковська та Ганна Слинько посіли друге місце.

У естафеті Софія Запорожець та Каріна Левченко здобули золоті нагороди серед дівчат.

Другого змагального дня на ІІ етапі Кубку України Віталій Новаковський виборов срібну медаль.

На всеукраїнських змаганнях серед юнаків Ярослав Кліменок здобув бронзову нагороду. Каріна Левченко стала другою, а Софія Запорожець – бронзовою призеркою серед дівчат.

У груповій гонці Богдан Ліщенко здобув золоту медаль.

Ганна Позднякова виборола перше місце, а Юлія Тичковська стала другою.