Opera, провідний міжнародний інтернет-розробник із сотнями мільйонів активних користувачів щомісяця, оголосив про запуск нового, інтегрованого у браузер кешбек-сервісу Dify в Україні.

Про це інформує зовнішній пресофіс Opera в Україні, передає ChesnoNews.

Так, Opera —  перша компанія, що надає користувачам інтегрований, стабільний та зручний кешбек відразу у браузері.

Україна завжди була важливим ринком для компанії, що розробляла браузери для українських користувачів з моменту її запуску в країні багато років тому. Крім того, в Україні зростає популярність сервісів кешбеку, а це означає, що цільова аудиторія Dify активно користується цифровими технологіями. Україна була обрана як одна з перших країн, де з’явиться Dify.

З наближенням сезону свят, розробники Opera зосередилися на тому, щоб створити для українців найкращий кешбек-сервіс, який інтегрований у браузер. Це дозволить клієнтам отримати найвигідніші пропозиції до майбутнього Дня холостяка на AliExpress, а також до акцій Кіберпонеділка та Чорної п’ятниці. Для отримання коштів користувачам не потрібно встановлювати додаткові розширення, адже сторонні програми можуть поставити під загрозу їх онлайн безпеку. Завдяки Dify, Opera пропонує до 30% кешбеку у понад 200 партнерських магазинах, а отримання грошей відбувається протягом 30 днів.

Послуга Dify Cashback у браузері Opera

У Dify, який наразі запускає тестову версію для збору відгуків українців, можна отримувати кешбек за покупки на партнерських вебсайтах, що доступні у браузері Opera.

Інтернет-шопінг в Opera – це зручно: прямо в браузері існує послуга отримання кешбеку, вкладки для швидкого доступу до магазинів, а також покращений рівень безпеки, адже немає  потреби встановлювати сторонні розширення.

Ті, хто ще не користуються Opera, можуть встановити розширення для Firefox, Edge та Chrome, або просто перейти на вебсайт кешбек-сервісу.

На Dify можна зайти з бокової панелі в браузері Opera, а у розділі Hot Deals клієнти зможуть скористатися найвигіднішими ставками кешбеку. Opera постійно впроваджує найзручніші для українців способи виводу накопичених коштів, які будуть доступні ще до перших виплат. Уся інформація про виплати коштів буде представлена на сайті найближчим часом.

Щодня мільйони українців роблять покупки в Інтернеті за допомогою своїх браузерів. Саме тому, разом з Dify, ми обрали шлях вдосконалення інтернет-шопінгу для користувачів Opera там, де ці покупки відбуваються: у браузері. А через високу ставку кешбеку,  у порівнянні з конкурентами, та велику кількість українських партнерів, ми створили дійсно вигідний сервіс”, — говорить Сергій Корнєєв, старший директор з електронної комерції Opera.

У Dify Cashback доступна значна кількість магазинів-партнерів, серед яких AliExpress, Booking.com, Answer.ua, MOYO, Allo та багато інших. Сервіс працює в Іспанії, Польщі, Україні та незабаром з’явиться і в інших країнах.