12 листопада на вулиці Нарбутівській у Черкасах поліцейські Головного управління Національної поліції в Черкаській області спільно зі співробітниками СБУ та Управління патрульної поліції задокументували злочинну діяльність раніше судимого 33-річного черкащанина.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

— Під час обшуку в автомобілі Daewoo Nexia правоохоронці виявили полімерний пакунок в якому знаходились 368 поліетиленових пакетиків з наркотичними речовинами та один поліетиленовий пакет з амфетаміном, вагою близько 100 грамів, — коментує начальник ГУНП в Черкаській області, Михайло Куратченко.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за частиною 3 статті 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Наразі, за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури, затриманому оголошено про підозру у вчиненні інкримінованого злочину. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.