18 листопада підопічні Максима Міхельсона відіграли насичений матч із Хіміком. Лідируючи протягом усього матчу, черкаські баскетболісти нарощували перевагу і святкували перемогу з рахунком – 63:76.

Про це інформує пресслужба баскетбольного клубу, передає ChesnoNews.

На старті поєдинку був рівний баскетбол. Черкасців на старті за собою повели Іван Ткаченко та Дювон Максвелл. Капітан поцілив два з двох дальніх, тоді як Дювон непогано працював на обох щитах і влучаав з середньої дистанції. Хімік відповідав більше за рахунок командних дій, обидва суперники трималися на короткій відстані одна від одної. Врешті на першу перерву команди пішли за невеличкої перерви гостей – 17:19.

У другій чверті атакувальний ритм піймав Айзек Хемілтон. Американський захисних влучав як здалеку, так і з трисекундної зони. За короткий проміжок часу Мавпи отримали лідерство у 8 очок. Запал Айзека підтримали й інші партнери Дугат як набирав очки, так і асистував партнерам. Так, у певний момент перевага черксців сягнула 13-ти очок, а на велику перерву команда зберегла 10-очкове лідерство.

Друга половина стартувала за господарями. Южненці здійснили швидкий ривок і за кілька хвилин практично повністю відіграли відставання. Однак у певний момент черкасці зібралися і зупинили натиск суперника, провівши свій ривок наприкінці чверті і зберегли 6-очковий гандикап.

У четвертій чверті Черкаські Мавпи відіграли максимально холоднокровно і чітко. Хімік наближвся в рахунку, але неодмінно отримував відповідь. Черкасці зупиняли суперника в захисті, втікали у швидкі прориви. Ключові кидки брали на себе як Дугат і Маквселл, так і Конате й Кольченко. У підсумку, Мавпи вже не відпустили свого і здобули перемогу – 63:76

Хімік – Черкаські Мавпи – 63:76 (17:19, 13:21, 18:14, 15:22)

ЧМ: Кольченко – 5; Ткаченко – 6+3 перехоплення; Дугат – 12+5 підбирнь, 9 передач; Скіра – 6+4 підбирння; Максвелл – 15+11 підбирань, 4 перехоплення – старт; Хемілтон – 19+4 перехоплення; Конате – 6; Попов – 3; Бондаренко – 2; Приймак – 2.