Начальником Уманського районного управління поліції став Олександр Гнєдов.  До цього полковник поліції працював начальником Білгород-Дністровського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

2 грудня начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області Михайло Куратченко представив особовому складу поліції Уманщини нового керівника. Начальник Главку вручив Олександру Гнєдову службове посвідчення,  побажав  плідної праці та вагомих результатів й зазначив, що критерієм оцінки керівника є довіра підпорядкованих працівників та населення до нього.

– У першу чергу, оцінка нашої діяльності визначається довірою від громадян. Пріоритетними залишаються співпраця з населенням, боротьба зі злочинністю та безпека на вулицях. Спільно з особовим складом, ви маєте створювати безпечне середовище для уманчан та гостей міста,-  підкреслив начальник Главку поліції Черкащини.

На представлені були присутні начальник Уманської окружної прокуратури Дмитро Пархоменко, начальник СБУ  Умані Олександр Бордилєв, очільник ДСНС Умані Руслан Даценко,  Голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук, голова Уманської міської ради Ірина Плетньова та представники органів місцевого самоврядування.

Олександр Гнєдов  подякував за довіру у  ввіреному йому потужному колективі.   Та запевнив, що задачі, які ставляться керівництвом поліції, будуть максимально виконані. Розповів, що розраховує на підтримку колег, жителів Уманщини, місцевої влади й органів місцевого самоврядування.

Голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук, звернувся до нового очільника поліції Уманщини з вітальним словом та наголосив на тому, що  гарантування безпеки є основною функцією держави. Уманська райдержадміністрація разом з об’єднаними територіальними громадами, готові до співпраці й будуть надавати необхідну підтримку працівникам поліції.