Фахівці Катеринопільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості у наданні послуг завжди керуються індивідуальним та адресним підходом до кожного клієнта.

Про це інформує Катеринопільська районна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

І коли за сприянням у працевлаштуванні до районної філії звернулася молода дівчина з посвідченням учасниці бойових дій, кар’єрний радник клієнтки з особливою увагою підійшов до вирішення питання працевлаштування.

У ході спілкування з фахівцем, Антоніна Воскобійник розповіла, що свого часу закінчила Одеську юридичну академію та здобула профільну освіту. Тоня не могла байдуже спостерігати за подіями на Сході України і три роки життя присвятила військовій службі за контрактом у взводі артилерійської розвідки.

Під час співбесіди з кар’єрним радником безробітна повідомила, що у мирному житті бажає працювати за освітою – юристом, тому і розроблений індивідуальний план працевлаштування орієнтований був на досягнення цих цілей. Резюме Антоніни зацікавилися в Центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Пройшла співбесіду з майбутнім керівником і влаштувалася на роботу, — розповіла дівчина. — Зараз надаю людям безоплатну первинну та вторинну юридичну допомогу під егідою Міністерства юстиції. У Катеринополі відкрите бюро такої допомоги. Зараз найчастіше люди звертаються за роз’ясненнями щодо змін у земельному законодавстві, не рідкість — питання щодо сімейних прав, трудового законодавства. Для мене ця робота не складна, бо знаю, де шукати інформацію і як її правильно застосувати. Багатьом людям удалося допомогти. Були приклади й адвокатських послуг, коли бюро правової допомоги представляло інтереси громадян у суді.

Нині дівчина стала  соціальним партнером служби зайнятості й регулярно бере участь у заходах для безробітних, семінарах та надає безоплатні консультації та роз’яснення з правових питань.