Автомобілем керував неповнолітній житель Христинівки. Він скоїв наїзд на жінку та протаранив припарковане авто. За фактом ДТП слідчі розпочали провадження.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Попередньо правоохоронці встановили, що 4 грудня близько 09:00 години 17-річний водій транспортного засобу ВАЗ-2105 рухаючись вулицею Центральною в місті Христинівка, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на 56 – річну жінку, яка стояла на узбіччі дороги. Після чого керманич в’їхав у припаркований транспортний засіб. Травмовану жінку госпіталізували до лікарні.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.