На автодорозі «Золотоноша-Вознесенське» зіткнулися два автомобілі. Пасажирка одного авто отримала тілесні ушкодження. За фактом слідчі розпочали досудове розслідування.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Попередньо встановлено, що 4 грудня близько 13:00 години біля села Богуслав зіткнулися автомобілі Chery Amulet та ВАЗ-21061.

50-річний водій Chery Amulet, рухаючись в напрямку Золотоноші, виїхав на зустрічну смугу та вчинив зіткнення з авто ВАЗ, яким керував 64-річний керманич. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримала 61-річна пасажирка останнього транспортного засобу. Жінку госпіталізували.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідство триває.