Після реформ, які відбулися в системі адміністративно–територіального устрою держави, активний і цілеспрямований та з досвідом роботи в органах місцевого самоврядування, житель Драбівщини Андрій Донець, залишився без роботи.

Про це інформує Драбівська районна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

За допомогою у пошуку нової роботи чоловік звернувся до Драбівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості.

Свого часу Андрій закінчив заклад вищої освіти та здобув освіту агронома. Працював за освітою, а згодом в органах місцевого самоврядування, зокрема на посаді голови села.

Маючи гарні організаторські та комунікативні навики, на співбесідах з кар’єрним радником безробітний вивчав вакантні посади не лише в територіальній громаді, а й в регіоні. На семінарах з техніки пошуку роботи відпрацьовував алгоритм пошуку,  джерела вакансій, підготовку до співбесіди з роботодавцем.

Під час спілкування з профорієнтатором сформував свої пріоритети в роботі – доброзичливий колектив, гідна заробітна плата та зручне місце розташування.

Серед усіх пропозицій роботи, Андрій обрав вакансію адміністратора в сільськогосподарському підприємстві ТОВ «Баришівська зернова компанія». Успішно  пройшов співбесіду та приступив до роботи.

Роботодавець отримав компетентного, відповідального та цілеспрямованого працівника, а колишній безробітний – нову роботу.

Цей приклад свідчить про те, що людина, яка проявляє наполегливість, впевненість та в повній мірі використовує можливості служби зайнятості, вдало працевлаштовується, щоб надалі реалізовувати свої професійні вміння.