6 грудня Збройні Сили України відзначають своє 30-річчя. Із цієї нагоди в Будинку культури імені Івана Кулика провели урочисте зібрання та вручили міські нагороди військовим, а ще – волонтерам, які за покликом серця допомагають армії в тилу.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

«Наші військові – це наша гордість і захист. Саме ви, наші захисники та захисниці, даєте нам можливість щодня ходити на роботу, виховувати дітей, займатись улюбленими справами та відпочивати. Сьогодні, коли ворог підступає все ближче, саме ви додаєте нам, українцям, впевненості в нашій незалежності, – сказав у своєму вітальному слові секретар Черкаської міської ради Юрій Тренкін. – Дякую кожному з вас. Бажаю, аби ваша зброя завжди була непереможною, а дух – незламним. Слава Україні!».

Цього дня з нагоди свята та за зразкове виконання службових обов’язків, відданість обраній справі нагородили працівників Черкаського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а ще – військової частини А1744. Їм посадовець вручив медалі «За сумлінну працю» та подяки міського голови.

За армією військових на фронті стоїть потужна арміям волонтерів, яка допомагає воїнам із медикаментами, одягом та навіть спорядженням, а для підтримки бойового духу – відправляють як обереги дитячі малюнки й листи.

Цього разу нагородили волонтерів комітету самоорганізації населення мікрорайону «Дніпровський», активістку громадської організації «Жіночий рух «За Майбутнє», волонтера благодійного фонду «Бєркат». Їх відзначили грамотами виконавчого комітету, подяками міського голови та цінними подарунками.