У 2021 році Золотоніська міськрайонна філія Черкаського обласного центру зайнятості продовжувала тісну співпрацю з новоутвореними територіальними громадами, які знаходяться на території Золотоніського району.

Про це інформує Золотоніська міськрайонна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Всі 6 громад, зокрема: Золотоніська, Новодмитрівська, Вознесенська, Зорівська, Гельмязівська та Піщанська були охоплені послугами державної служби зайнятості. Протягом року фахівці Золотоніської міськрайонної філії організували та провели 20 виїзних заходів та робочих зустрічей, зокрема для надання соціальних послуг незайнятому населенню громад. Такими послугами у поточному році скористалися 123 шукачів роботи, яким надано понад 200 послуг від служби зайнятості, зокрема 83 із підбору підходящої роботи.

За сприяння Золотоніської міськрайонної філії працевлаштовані 873 особи, які перебували на обліку в міськрайонній службі зайнятості, ще 6 осіб взяли участь у громадських роботах.

З метою надання повного спектру послуг фахівцями Золотоніської міськрайонної філії створено 6 виїзних робочих місць, по одному в кожній територіальній громаді, які постійно оновлюються матеріалами про діяльність служби зайнятості, буклетами та анонсами заходів, які проводяться, як в Золотоніській міськрайонній філії, так і безпосередньо на території громади.