Співробітники сектору ювенальної превенції Черкаського управління поліції разом із представниками Служби у справах дітей та сім’ї, а також соціальною службою Балаклеївської ОТГ провели спільний профілактичний рейд і проінспектували родини, котрі опинились у складних життєвих обставинах.

Про це інформує Сектор комунікації поліції в Черкаській області, передає ChesnoNews.

Спочатку під час перевірки були оглянуті помешкання та обстежені житлово-побутові умови проживання таких сімей. Поліціянти цікавилися у дітей, як до них ставляться батьки, чи подобається їм жити разом та чи знають вони як поводитись в надзвичайних ситуаціях.

Правоохоронці закликали дорослих приділяти дітям якомога більше уваги, аби убезпечити їх від шкідливих звичок та необачливих вчинків, які можуть мати негативні наслідки.

За підсумками інспектування були складенні акти умов проживання та надано правову допомогу.
Мета таких рейдів не тільки виявляти батьків, які не виконують свої обов’язки по вихованню дітей, а також надавати допомогу тим, хто її потребує.

Правоохоронці Черкащини закликають місцевих мешканців: якщо ви бачите випадки, коли діти страждають від дій своїх батьків або не отримують належного догляду – не чекайте, поки станеться трагедія! Своєчасно повідомляйте про такі факти до поліції за номером “102”.