Фахівці Автостради встановили і підключили сучасне освітлення на об’їзній дорозі міста Золотоноша: на трьох кільцевих розв’язках та на перехресті біля Красногірського монастиря. Об’їзна Золотоноші є частиною дороги державного значення Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь, добовий трафік тут досягає 10 тисяч автівок. Освітлення на об’їзній встановлено вперше.

У темну пору доби правильне освітлення доріг гарантує безпечне пересування автотранспорту і людей. Сучасне освітлення забезпечує необхідну яскравість, але не засліплює водіїв і не заважає руху транспорту.

На цій ділянці встановлено 110 нових опор зовнішнього освітлення, які мають такі характеристики:

  • енергоощадні світильники на світлодіодах;
  • стійкі до перепадів температур;
  • мають регулятор яскравості світла;
  • тривалий термін служби.

За два роки фахівці організації вперше за часів незалежності відремонтували понад 40 км траси Н-08 на Черкащині. Влаштували обхід Золотоноші, розширили дорожнє покриття, влаштували додаткові смуги, провели капітальний ремонт мосту через річку Супій та реконструювали шляхопровід через залізничну колію.

Таким чином, повністю завершено капітальний ремонт автошляху з Черкас до Києва лівим берегом у Черкаській області. Тривалість поїздки скоротилася в середньому на 1 годину.