На порталі Дія.Бізнес доступний новий розділ — «Маркетплейс фінансових можливостей для бізнесу». Це місце, де підприємці можуть вибрати для себе необхідну фінансову програму, прочитати детальні умови отримання фінансування та звернутися безпосередньо до банківських та інших установ.

У новому розділі зібрана інформація про понад 60 фінансових програм і можливостей для бізнесу.

Вже зараз підприємці зможуть знайти для себе інформацію про кредитні програми, лізинг, альтернативне фінансування, державні програми підтримки, грантові програми та інші типи підтримки.

Банківські установи та міжнародні донори зможуть долучитися до маркетплейсу та запропонувати свої сервіси й фінансові можливості для бізнесу.

Незабаром на маркетплейсі з’явиться зручна система фільтрів. Наприклад, підприємці зможуть вибрати суму необхідну для фінансування, відсоткову ставку, тип фінансування тощо.

Підготовка цього сервісу стала можливою завдяки підтримці міжнародних партнерів у межах чотирирічного проекту IFC «Фінансова інклюзія задля економічного зростання в Україні», який реалізується у партнерстві з Державним секретаріатом з економічних справ Швейцарії (SECO) та Фондом ефективного врядування Великої Британії (GGF).